De uitnodiging om gebruikt te kunnen maken van het portaal wordt verstuurd vanuit het portaal door een jou, de opleidersmedewerker. In de mail zit een link naar de pagina van het portaal waarop de (HR-)medewerker (jouw klant) een wachtwoord kan instellen. Nadat je dit hebt gedaan en nadat de (HR-)medewerker een wachtwoord heeft gekozen kan hij of zij inloggen in het portaal met bijbehorende gebruikersnaam (e-mailadres).

Figuur 1 Nieuw wachtwoord instellen

Let op: Bij het kiezen van het wachtwoord moet de gebruiker ook akkoord gaan met de algemene voorwaarden van het portaal.