In het inlogscherm is onder de knop ‘Inloggen’ een link te zien, ‘Wachtwoord vergeten?’.

Figuur 1 Wachtwoord vergeten?

Wanneer hier op wordt geklikt komt een nieuw scherm tevoorschijn. Op dit scherm kun je als opleidersmedewerker jouw gebruikersnaam (e-mailadres) invoeren en klikken op 'Verzend e-mail' knop.

Figuur 2 Wachtwoord reset e-mail adres

Nadat dit verzonden is zal de gebruiker een mail ontvangen met daarin een wachtwoord reset link. Deze link opent een pagina waarin de gebruiker een nieuw wachtwoord kan instellen.