De uitnodiging om gebruikt te kunnen maken van het portaal wordt verstuurd vanuit het portaal door een gebruiker van een opleider. Dit kan dus een collega van jou zijn. In de mail zit een link naar de pagina van het portaal waarop je een wachtwoord kunt instellen. Nadat je dit hebt gedaan kun je met je gebruikersnaam (je e-mailadres) en het door jou gekozen wachtwoord inloggen.

Figuur 1 Nieuw wachtwoord instellen

Let op: Bij het kiezen van het wachtwoord moet de gebruiker ook akkoord gaan met de algemene voorwaarden van het portaal.