Het is mogelijk om medewerkers in het portaal te archiveren. Deze medewerkers zullen na het archiveren niet meer worden getoond in de lijst van medewerkers of als suggestie bij het inschrijven op cursussen. Het mogelijk om de lijst met gearchiveerde medewerkers te bekijken door het juiste filter te kiezen in het lijstoverzicht. De medewerkers zullen niet in Dation worden gearchiveerd wanneer ze in het portaal worden gearchiveerd. Het is ook mogelijk om medewerkers te de-archiveren. Hiervoor kan via het lijstoverzicht de lijst met gearchiveerde medewerkers de juiste medewerker gekozen worden. Op de detailpagina van deze medewerker kan op de knop 'Activeren' gedrukt worden. De medewerker is dan gelijk weer actief.

Let op: Medewerkers van jouw klant (denk bijvoorbeeld aan een chauffeur) die ingeschreven staan op een cursus in de toekomst kunnen niet worden gearchiveerd!

Heeft u het antwoord gevonden?