Stel per lescategorie zelf jouw eigen checklist samen in het Dation Dashboard en jouw instructeur ziet in de app precies welke onderdelen de leerling al heeft voltooid of nog moet voltooien. Standaard hebben we voor elke categorie de meest voorkomende onderdelen al voor je ingesteld.

Het gebruik van de leerling checklist door de instructeur

• De leerling checklist is altijd zichtbaar in de app onder de gekozen leerling.

• Wanneer je met CBR TOP koppeling werkt, worden de onderdelen automatisch bijgewerkt in de checklist. Zo zie je automatisch de status van CBR machtiging, Theorie-examen, Toets, Praktijkexamen en de Medische Rijtest van de leerling terug in de checklist.

• Vink, indien je niet met CBR Top koppeling werkt, onderdelen handmatig af wanneer deze zijn volbracht.

Tip: Extern gevolgde theorie examens voeg je toe via het dashboard. Ook kun je hier meerder categorieën in één checklist instellen. Wil je meer weten over werken met de leerling checklist of het beheer ervan? Klik dan hier.