Een wijziging maken in een geplande afspraak is zo gedaan in Dation Onderweg. Klik in je agenda op de afspraak die wilt wijzigen. Je ziet dan de afspraakdetails. Klik rechtsboven op de drie puntjes en selecteer 'Afspraak bewerken'.

Je kunt nu alle details van deze afspraak bewerken, zoals de begin- en/of eindtijd, de datum, de locatie of de opmerkingen. Als je al je wijzigingen hebt gemaakt klik je rechtsboven op de knop 'Toevoegen'.

Handig: Het is in Dation niet mogelijk om een dubbele boeking te maken; wanneer je probeert de afspraak te verzetten naar een tijdstip dat je al bezet bent, dan krijg je hier een waarschuwing over (en kun je de nieuwe afspraak niet opslaan).

Wanneer je de automatische e-mailnotificaties aan hebt staan, dan ontvangt de leerling een e-mail met de bevestiging van deze wijziging.
Sowieso ziet de leerling in RijbewijsApp zijn gewijzigde afspraak terug.