Je kunt eenvoudig je eigen logo, handtekening of complete huisstijlen toevoegen aan de e-mailsjablonen in Dation.

Je hebt de mogelijk boven de e-mailtekst een logo of header (koptekst) toe te voegen en om onder de e-mailtekst een logo of handtekening/footer (voettekst) toe te voegen.

Per e-mailsjabloon kun je koppelen welke 'koptekst' en/of 'voettekst' er voor dit e-mailsjabloon gebruikt moet worden, dus je kunt zoveel variëren als je wilt!

Instellen koptekst (header)

Ga naar Beheer - E-mailinstellingen - Sjablonen - Kopteksten.
Klik op de knop 'Toevoegen' om een nieuwe koptekst toe te voegen.

1. Geef de header een naam, zodat je deze later in je e-mailsjablonen kunt selecteren.
  2. Optioneel kies je een achtergrondkleur voor de koptekst
  3. Upload een bestand vanaf je computer (let op: resolutie van de koptekst is maximaal 600px breed)
  4. Kies de uitlijning voor je geuploade bestand

Je header is nu te gebruiken in de e-mailsablonen

Je koptekst is nu te gebruiken in de e-mailsjablonen

Toevoegen koptekst aan een e-mailsjabloon

Ga naar het e-mailsjabloon waar je de koptekst wilt gebruiken en selecteer in het veld 'Koptekst' de gewenste koptekst voor deze koptekst.

Instellen voettekst (footer)