Het is mogelijk om bij een leerling in Dation meerdere e-mailadressen te koppelen. Zo kun je bijvoorbeeld de ouder(s) een CC sturen van de planning of specifiek voor de facturen.

Toevoegen extra e-mailadres leerling

Om een extra e-mailadres toe te voegen aan een leerling klik je bij de betreffende leerling op de knop 'Contactgegevens'. Klik op de knop 'E-mailadres toevoegen' om een extra e-mailadres(sen) toe te voegen.

1. Vul een geldig e-mailadres in in het veld 'E-mailadres'
  2. Kies of dit e-mailadres als CC (zichtbaar voor de leerling) of als BCC (onzichtbaar voor de leerling) de e-mails ontvangt
  3. Vink aan welk type e-mails je naar dit e-mailadres wilt versturen

Financieel: Ontvangt factuur en betalingsbevestiging

Planning: Ontvang automatische planbevestiging en cursusoverzichten die verzonden worden

Inloggen: Ontvangt een e-mail met activatiecode voor RijbewijsApp en Rijlesplanner

Tip: Je kunt meerdere extra e-mailadressen toevoegen aan een leerling.