Uitbreiding functies in Dation Onderweg instructeur app.

Dation Onderweg V1.14

De Dation Onderweg app is uitgebreid met de volgende mogelijkheden:

• Kilometers registreren vanuit de agenda en het menu
  • Weekoverzicht uitgebreid op de tablet, je ziet nu meer informatie in het scherm
  • Corona update doorgevoerd; in het menu en bij de leerling kun je de registratieplicht loggen en de gezondheidsvragen terugvinden

Dation Onderweg V1.10

Verjaardagen zichtbaar in agenda

Omdat het erg lullig is als de leerling die naast je zit jarig is en jij hem/haar niet feliciteert, geeft Dation Onderweg je een handige reminder. We hebben op drie verschillende plaatsen een verjaardag-icoon toegevoegd:

1. In de agenda is de afspraak in speciaal feest thema opgemaakt als de afspraak plaatsvindt op de verjaardag van de leerling
  2. In het leerlingen overzicht staat een kado-icoontje achter de naam bij leerlingen die vandaag jarig zijn
  3. In het weekoverzicht staan afspraken die plaatsvinden op de verjaardag van de leerling in feestelijk thema.

Weeknummers in agenda

In het weekoverzicht van je agenda zie je nu de weeknummers terug in de kalender.

Tegoeden pagina

De tegoeden pagina laad nu dynamisch in, waardoor de gebruikerservaring een stuk beter is. Tevens houdt de telling van de tegoeden nu goed rekening met dubbele lessen / blokuren.

Overige verbeteringen Dation Onderweg

• Klikken op een telefoonnummer geeft je nu de keuze om te bellen / een whatsapp bericht te sturen
  • Theorielessen worden nu ook getoond in de agenda van de instructeur
  • Het toevoegen van een notitie is nu ook mogelijk bij bestaande afspraken