In het tabblad 'Statistieken' kunt u diverse handige rapporten en statistieken downloaden over de CBR examens in Dation.

Hieronder een overzicht van de rapporten en wat u hiermee kunt doen.

Slagingspercentage per instructeur / totaal rijschool

Om een overzicht te zien van uw slagingspercentage per examentype volgt u de volgende stappen:

1. Ga naar het menu 'Statistieken'

2. Kies het rapport 'Examenresultaten'

3. Selecteer een periode waarover u de 'examenresultaten' en slagingspercentages wilt ophalen

4. Selecteer een/meerdere/alle instructeurs waarvan u de resultaten wilt inzien

5. Druk op 'Download'. Een Excel-bestand met alle resultaten wordt gedownload.

Voorbeeldrapport Excel van 'Examenresultaten'

Examenresultaten per leerling

Het rapport 'Examenresultaten per leerling' geeft een overzicht van alle examenresultaten per leerling in de gekozen periode.

Tip: Dit rapport biedt een goed overzicht van de geslaagden per week, bijvoorbeeld om deze te feliciteren of te delen op social media.

1. Ga naar het menu 'Statistieken'

2. Kies het rapport 'Examenresultaten per leerling'

3. Selecteer een periode waarover u de 'examenresultaten per leerling' wilt ophalen

4. Druk op 'Download'. Een Excel-bestand met alle examenresultaten per leerling wordt gedownload.

Tip: In het excel-bestand kunt u zelf filteren, bijvoorbeeld op de kolom 'Examenresultaat', zodat u ale geslaagden netjes bij elkaar ziet staan.

Overige TOP Rapporten

In het kader 'TOP Rapporten' kunt u nog drie overige TOP rapporten downloaden. Deze rapporten ter controle van uw gegevens en/of om een dubbelcheck te doen op examens die niet gesynchroniseerd zijn.

1. Ga naar het menu 'Statistieken'

2. Kies een van de drie rapporten onder het kopje 'TOP Rapporten'

3. Druk op de knop 'Download'. Een Excel-bestand met de gevraagde gegevens wordt gedownload.

Een overzicht van de beschikbare TOP Rapporten

• Geen examen in TOP
    Toont vanaf heden t/m 3 jaar in de toekomst welke examens die in Dation staan, niet matchen met een examen in TOP.

• Geen aanvraag in TOP - Geen aanvraag gevonden in CBR TOP
    Toont examens die in Dation staan maar niet als reservering in TOP.
    Dit komt bijv. voor wanneer je een examen handmatig in Dation zet maar nog niet hebt gereserveerd in TOP.

• Aanvragen niet geaccepteerd in TOP - Aanvraag niet geaccepteerd in CBR TOP
    Toont kandidaten waarvan de aanvraag is afgewezen.

• Consistentie TOP - Dation
    Toont welke examens in Dation matchen met capaciteit en reservering in TOP.