Op welke toestellen werkt de RijbewijsApp?

RijbewijsApp werkt op alle Android en Apple toestellen en is via de App stores te downloaden en installeren.

Hoe kan mijn leerling inloggen in RijbewijsApp?

De leerling (en optioneel ouder) kan inloggen door hen login gegevens te verzenden vanuit uw Dashboard. Om dit te doen gaat u naar de betreffende leerling en klikt u in het tabblad 'Persoonlijk' op de knop 'Login gegevens verzenden'.
Tip: Verzend de e-mail met logingegevens in uw huisstijl door dit in te stellen in Beheer - E-mailsjablonen.

Hoe verstuur ik een nieuw wachtwoord naar de leerling?

U kunt de leerling een nieuw wachtwoord versturen via de knop 'Logingegevens verzenden'.
Voordat u de login gegevens verzendt, kunt u aangeven voor welke adres(sen) die bekend zijn voor deze leerling (bijvoorbeeld de ouders) u het wachtwoord wilt resetten.