Waar stel ik mijn Sisow account gegevens in?

In Beheer - Externe koppelingen kun je in het tabblad 'iDeal' de instellingen omtrent de iDeal koppeling beheren.

• Sisow merchant ID: Vul hier jouw 'Merchant ID' in (dit is een tien-cijferig getal)

• Sisow merchant key: Vul hier jouw 'Merchant key' in (dit is een lang getal met letters en cijfers)

• Sisow test mode: Vink dit aan om de iDeal koppeling in testmodus te zetten. Betalingen zijn dan fictief en worden niet actief uitgevoerd. Deze setting is enkel bedoeld om te testen met de koppeling.

• Bank: Indien je met meerdere gekoppelde bankrekeningen werkt in Dation, stel je hier in op welke bank iDeal betalingen geboekt worden in Dation.

Ik heb een iDeal account via mijn eigen bank, hoe stel ik dit in?

Het kan zijn dat je al een iDeal account via jouw eigen bank gebruikt. Dit is vaak goedkoper dan een koppeling met Sisow indien je maandelijks 250+ transacties via iDeal verwerkt.
In Dashboard kun je jouw bestaande iDeal bank account koppelen via Beheer - Externe koppelingen. In het tabblad 'iDeal' vind je de instellingen voor iDeal via jouw eigen bank.

Let op: Indien je wil koppelen met een eigen bank-account dien je altijd even contact op te nemen met de Dation supportdesk via de chat!

• iDeal account: Selecteer de bank waarmee je wilt koppelen

• iDeal merchant ID: Vul hier jouw 'Merchant ID' in

• iDeal Sub ID: Vul hier jouw 'Sub ID' in waarop Dashboard moet koppelen (het kan zijn dat je meerdere 'Sub ID' gebruikt voor iDeal, bijvoorbeeld voor een webshop)

• Sisow test mode: Vink dit aan om de iDeal koppeling in testmodus te zetten. Betalingen zijn dan fictief en worden niet actief uitgevoerd. Deze setting is enkel bedoeld om te testen met de koppeling.

• Bank: Indien je met meerdere gekoppelde bankrekeningen werkt in Dation, stel je hier in op welke bank iDeal betalingen geboekt worden in Dation.

Hoe kan ik wijzigen hoevaak per week Sisow de betalingen aan mij uitkeert?

In het klantportaal van Sisow kun je diverse instellingen beheren, zoals het aantal keren per week dat Sisow de betaling aan jou uitkeert.