RijbewijsApp is de gratis app voor uw leerlingen en hun ouders. Via de RijbewijsApp kan de leerling/ouder de voortgang van de rijopleiding realtime te volgen. Denk hierbij aan inzage in de planning, financiƫn, instructiekaart en theorie, maar ook aan zaken als theorie oefentoetsen, medailles verdienen en een handige FAQ.

Mogelijkheden in RijbewijsApp

• Inzage in de lesplanning

• Zelf lessen plannen en annuleren

• Inzage in facturen en betalingen

• Theorie oefenen

• Inzage in de instructiekaart

• Medailles verdienen (gamification)

• Contactdetails rijschool

• Info en FAQ

Push berichten en communicatie

• 30 minuten voor aanvang van een rijles / examen krijgt de leerling een herinnering aan zijn afspraak

• Alle lesplanning wordt gesynchroniseerd op het telefoontoestel waarop de RijbewijsApp staat. Hierdoor heeft de leerling ook offline toegang tot alle planning

• Diverse automatische push-berichten zijn te gebruiken, zoals een felicitatie bij een verjaardag of slagen voor rijbewijs en een bevestiging van een succesvolle betaling.

Overige informatie

• RijbewijsApp wordt voorzien van uw huisstijl kleurenschema en uw logo, zodat het voor de leerling de uitstraling heeft van uw eigen rijschool.

• RijbewijsApp is een "native app" die draait op Android en Apple toestellen.

• RijbewijsApp is gratis te downloaden voor leerlingen en ouders van uw rijschool.

• Om in te kunnen loggen hebben leerlingen/ouders een logincode nodig. Deze kunt u verzenden via het tabblad 'Persoonlijk' via de knop "Login gegevens verzenden". Zie ook het artikel Logingegevens verzenden