Binnen Dation Dashboard is het mogelijk om documenten te uploaden. Dit is erg handig als u bijvoorbeeld een doktersverklaring bij een leerling of APK-bewijs van een voertuig wil bewaren in Dashboard.
Documenten die u uploadt mogen maximaal 10 MB groot zijn en kunnen alleen door beheerders worden geĆ¼pload.
Let op: De mogelijkheid om documenten te uploaden moet ingeschakeld worden door de Dation Supportdesk; ziet u de upload-mogelijkheid niet in uw Dashboard staan, laat het ons dan even weten!
Tip! Standaard wordt de bestandsnaam van uw document weergegeven als 'Omschrijving' van het document; deze omschrijving kunt u tijdens het uploaden zelf aanpassen in het veld 'Omschrijving'.

Documenten kunt u in Dation uploaden voor:

• Leerlingen

• Bedrijven

• Instructeurs en gebruikers

• Voertuigen

In de volgende stappen wordt uitgelegd hoe u dit kunt doen:

Document uploaden bij een leerling

Handig: Facturen en offertes die u print worden als document bij de leerling opgeslagen.

Document uploaden bij een bedrijf

Document uploaden bij een gebruiker
Het uploaden van een document is mogelijk bij elk type gebruiker (beheerder, administratief, instructeur).

Document uploaden bij een voertuig