Het is handig om op het startscherm van uw telefoon/tablet een snelkoppeling naar Dation Mobile te plaatsen, zodat u dagelijks snel Dation kunt opstarten op uw telefoon/tablet. Afhankelijk van uw type toestel kunt u eenvoudig een snelkoppeling plaatsen. Volg hiervoor de onderstaande stappen.

Ook wanneer u een nieuwe mobiele telefoon of tablets heeft waarop u Dation Mobile wilt gebruiken kunt u onderstaande stappen doorlopen om Dation mobile op uw telefoon/tablet te zetten.

Apple toestellen

1. Open Dation in uw browser en ga naar uw login pagina (de login pagina voor uw rijschool vindt u met de volgende link: https://mobile.dation.nl)

2. Tik in de browser op het icoon 'Delen'

3. Tik op het icoon 'Zet in beginscherm'

4. Kies een naam voor de snelkoppeling (bijvoorbeeld 'Dation') en klik rechtsboven op 'Toevoegen'

Android toestellen

1. Open Dation in uw browser en ga naar uw login pagina (de login pagina voor uw rijschool vindt u met de volgende link: https://mobile.dation.nl)

2. Tik rechtsboven op de menuknop

3. Tik op het icoon 'Toevoegen aan startscherm'

4. Kies een naam voor de snelkoppeling (bijvoorbeeld 'Dation') en tik op 'Toevoegen'