Ga naar ‘Beheer’ en klik op ‘Gebruikers’.

In het Gebruikers scherm klikt u op ''Toevoegen''

U kunt vervolgens de basisgegevens van de nieuwe gebruiker invoeren, toekennen welke rechten hij/zij heeft en indien het een instructeur betreft de les-categorieën toewijzen.

Let op: Om een instructeur toe te voegen dient u eerst een extra licentie aan te vragen via de Dation supportdesk!

Een nieuwe gebruiker toevoegen

Doorloop de volgende stappen om een nieuwe gebruiker toe te voegen aan uw Dashboard:

Is de gebruiker een instructeur, stel dan ook de volgende onderdelen in

Een rooster voor de instructeur koppelen

Als u een nieuwe instructeur heeft toegevoegd, moet er nog wel een werkrooster worden ingesteld, zodat de instructeur blokken in de agenda heeft. Om dit snel en eenvoudig aan te maken kunt u een bestaand rooster kopieren of een nieuw rooster samenstellen.

Zie hiervoor het artikel Werkrooster instructeur toevoegen