Als je wil weten hoeveel leerlingen zich hebben hebben aangemeld in een bepaalde periode dan biedt Dation de mogelijkheid om dit in te zien. De aanmelddatum van een leerling kan je instellen via het persoonlijke tabblad.

Via het rapport 'Inschrijvingslijst' heb je de mogelijkheid om een overzicht te creƫren van de leerlingen die zich in een bepaalde periode hebben aangemeld bij jouw rijschool

1. Ga naar het menu 'Statistieken'

2. Klik op 'Inschrijvingslijst'

3. Selecteer de gewenste periode, bijvoorbeeld 01-01-2018 tot 31-12-2018.

4. Klik op 'Download'

5. Het bestand is gedownload, dit bestand vindt je terug in je standaard Download map.

Inhoud van het rapport 'Inschrijvingslijst'

• Kolom A: Toont de voorletters van de leerling

• Kolom B: Toont de voornaam van de leerling

• Kolom C: Toont het tussenvoegsel van de naam van de leerling

• Kolom D: Toont de achternaam van de leerling

• Kolom E: Toont de woonplaats van de leerling

• Kolom F: Toont de regio van de leerling (in te stellen via beheer - rijschoolinstellingen)

• Kolom G: Toont de aanmelddatum van de leerling

• Kolom H: Toont het leerlingnummer van de leerling

• Kolom I: Toont de herkomst van de leerling (in te stellen via beheer - keuzevelden)

• Kolom J: Toont de datum van de eerste les van de leerling

• Kolom K: Toont het type van de eerste les

• Kolom L: Toont de naam van de instructeur die de eerste les heeft gegeven

• Kolom M: Toont de datum van de tweede les

• Kolom O: Toont de naam van de instructeur die de tweede les heeft gegeven

• Kolom P: Toont de categorie

• Kolom Q: Toont de naam van het pakket van de leerling

• Kolom R: Toont de status van de leerling (archief/actief)

• Kolom S: Toont het e-mail adres van de leerling

• Kolom T: Toont het secundaire e-mail adres van de leerling