Nieuwe gebruiker:

Als nieuwe gebruiker ontvang je van ons een e-mail met als onderwerp 'Wachtwoord wijziging Dation Dashboard'. Klik op de link om zelf je wachtwoord in te stellen.

Ga hierna via de knop 'Naar de inlog-pagina' naar het login scherm.

Tevens ontvang je een e-mail met de bevestiging dat het wachtwoord is aangepast en daarin ook een link naar je persoonlijke inlogpagina

Bestaande gebruiker:

Om in te loggen op Dation Dashboard voer je jouw Dation-link in in de adresbalk van je browser. Dit adres ziet er uit als volgt uit: http://dashboard.dation.nl/naamvanjerijschool.

Raadpleeg de ontvangen e-mail met onderwerp 'Wachtwoord gewijzigd Dation Dashboard' om het juiste adres te achterhalen.

Tip: Maak een snelkoppeling op je bureaublad en/of zet Dation de favorieten van je browser.

Inloggen Dation Mobiele versie:

Wil je inloggen via een smartphone of tablet? Gebruik dan deze link: https://mobile.dation.nl