Om de Dation Onderweg app te downloaden en installeren, ga je naar de Google Play Store app op je apparaat. In de bovenste balk kun je zoeken naar 'Dation Onderweg'.

De app zal bovenaan in de zoekresultaten komen te staan.

Klik vervolgens op 'Installeren'. De app zal nu gedownload worden. Dit kan een paar minuten duren. De Google Play App zal vervolgens automatisch de app ook installeren, waarna hij klaar voor gebruik is.

Belangrijk:

Indien de Dation Onderweg app niet in de zoekresultaten komt te staan, is het mogelijk dat je apparaat niet aan de minimale eisen voldoet.

Om hierachter te komen, kijk je bij de instellingen van je telefoon bij de sectie 'telefooninformatie', of een soortgelijk sectie. In deze lijst zal de Android-versie van je telefoon te zien zijn. Voor de Dation Onderweg app is het van belang dat het Android versie 7 of hoger is.