Om de Dation Onderweg app te downloaden en installeren, ga je naar de App Store op je apparaat.

Zoek naar 'Dation Onderweg'. De app zal bovenaan in de zoekresultaten komen te staan.

Klik de Dation Onderweg app aan, en kies voor 'downloaden'. Het downloaden kan enkele minuten in beslag nemen. Wanneer de download voltooid is, kies dan voor 'installeren'. De App is hierna klaar voor gebruik.

Belangrijk:

Indien de Dation Onderweg app niet in de zoekresultaten komt te staan, is het mogelijk dat je apparaat niet aan de minimale eisen voldoet.

Om er achter te komen of dit het geval is, ga je op je telefoon naar 'Instellingen' > 'Algemeen', en klik dan op 'Info'. Bij 'Softwareversie' staat welke versie van iOS je op je telefoon geïnstalleerd hebt. Voor de Dation Onderweg app is het van belang dat je iOS versie 11 of hoger hebt geïnstalleerd hebt.