In één handeling tegoed ophogen voor meerdere onderdelen in een pakket. Handig wanneer je veel werkt vanuit een basispakket waar je handmatig de tegoeden in ophoogt, en bijvoorbeeld ook om als de leerling gezakt is snel 6 lessen + herexamen toe te voegen aan zijn pakkettegoed.

Je kunt via de volgende stappen snel tegoeden toevoegen aan een leerling.

1. Ga naar het lespakket van de leerling
  2. Klik op de knop 'Snelkeuze tegoeden toevoegen'
  3. Vul in de pop-up de gewenste aantallen per onderdeel in
  4. Klik op 'Toevoegen'
  5. De tegoeden zijn opgehoogd.

Vergeet niet de factuur voor deze nieuwe tegoeden te versturen!
Wil je nog een (pakket)korting toepassen of een extra product factureren (bv. een theorieboek), dan kun je deze op de factuur eenvoudig toevoegen via de knop 'Factuurregel toevoegen'.